Hoogeveen yachting

stalling voor ca. 300 boten

Stalling

Met onze eigen 25 tons telescoopkraan kunnen wij boten uit het water hijsen tot 16 ton. Boten zwaarder dan 16 ton worden door een extern kraanbedrijf uit het water gehesen en op een botenbok geplaatst.

Na het uit het water hijsen van de boot kunt u de boot met onze hogedrukspuit zelf afspuiten of door ons laten afspuiten. Het afspuiten mag uitsluitend op de afspuitplaats deze is n.l. aangesloten, via een olie/water afscheider, op het gemeente riool. Het verplaatsen van de boot over het terrein gebeurt met een botenkar met een hefvermogen van 16 ton. Boten zwaarder dan 16 ton worden op een speciaal daarvoor gebouwde botenkar geplaatst.

Gedurende de winterstallingsperiode, van oktober tot en met april, wordt uw boot op een botenbok geplaatst en op het terrein gestald. De stallingsplaats is afhankelijk van de werkzaamheden die u aan de boot gaat verrichten. Voor las- en slijpwerkzaamheden wordt uw boot op een andere plaats gezet, dit ter voorkoming van schade aan andere boten. Zwaardere boten worden op de stelcon platen geplaatst en de andere boten op de puin verharding. Maand- en jaarstalling is ook mogelijk, voor korte of langdurige werkzaamheden.

Winterstalling in de hal of onder de overkapping. Hiervoor is de stallingperiode van oktober tot de tweede zaterdag in april. Het is in de hal of onder de overkapping, in de winterperiode, zonder toestemming niet toegestaan om werkzaamheden aan de boot te verrichten.Na de winterstallingsperiode is het mogelijk om de hal of overkapping te huren (per week) voor het uitvoeren van werkzaamheden.

Mocht u in april nog niet klaar zijn met de werkzaamheden aan u boot of liever vanuit Hoogeveen willen vertrekken gedurende de zomer, dan bieden wij de mogelijkheid tot het verlengen van de winterstalling of kunt u tegen een voordeling tarief de hele zomerperiode (mei t/m september) bij ons op de wal of in de insteekhaven blijven liggen.

 

 

Contactgegevens

(0528) 27 54 10

Adres

Dr Anton Philipstraat 44
Hoogeveen

Email

dekker@hoogeveenyachting.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00 – 17:00
Dinsdag: 8:00 – 17:00
Woensdag: 8:00 – 17:00
Donderdag: 8:00 – 17:00
Vrijdag: 8:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Contact formulier